“Een gezamenlijk doel”

Susan Lether

Susan Lether, adviseur Learning & Development en Chantal Loffeld, senior administratief medewerker bij A.S. Watson (Health & Beauty)

We hebben een gezamenlijk doel voor ogen. Bij A.S. Watson, het bedrijf achter onder andere Kruidvat en Trekpleister, krijgen alle medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en te groeien in hun vak. Van onze verkoopmedewerkers verwachten we dat ze minimaal een mbo 2-diploma hebben. Deze opleiding bieden wij ze, samen met NCVB, aan. Verder mogen veel medewerkers een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 volgen. Investeren in onze medewerkers is voor ons vanzelfsprekend.

 

“NCVB verzorgt al meer dan 15 jaar onze mbo-opleidingen”

 

Win-winsituatie

Al ruim 15 jaar verzorgt NCVB voor ons de opleidingen verkoopmedewerker, verkoopspecialist en filiaalmanager. Deze opleidingen starten een aantal keren per jaar. Als je in oktober bij ons in dienst komt, hoef je dus geen jaar te wachten voordat je aan je opleiding kunt beginnen. Een win-winsituatie voor zowel onze medewerkers als voor onze organisatie.


Meedenken

NCVB denkt enthousiast met ons mee als we iets aan de opleidingen willen veranderen of toevoegen. Toen we recent besloten een specifiek drogisterij-keuzedeel in onze opleidingen op te nemen, pakte NCVB dat razendsnel samen met ons op. Met als resultaat dat onze medewerkers nu het bijbehorende drogisterij-certificaat op zak hebben!


Ontzorgen

We hebben één gezamenlijk doel: alle medewerkers met succes hun opleiding laten afronden. Lukt het een medewerker door omstandigheden niet om alle lessen te volgen? Dan neemt NCVB ons die zorg uit handen. Ze bieden alternatieve lesmomenten aan en desnoods stippelen ze voor die ene medewerker een maattraject uit. Zodat ook deze medewerker de eindstreep haalt.

Lees ook het interview met:

Hans Harteveld

Willeke Waterman

Willeke Waterman

Melithsa Demmers

Melithsa Demmers