“Wij houden tijdens de hele opleiding een vinger aan de pols”

Roos Somers

Roos Somers, medewerker Backoffice

“De backoffice zorgt ervoor dat het hele opleidingstraject van onze studenten tot in de kleinste details goed geregeld is. Vanaf de start tot en met de diploma-uitreiking volgen we iedere student op de voet. En daarmee nemen we de HR-afdeling van onze partners een hoop regelzaken uit handen.”

 

“De backoffice is de vraagbaak voor student en bedrijf!”

 

Exact op de hoogte
Je kunt ons zien als het administratieve verlengstuk van de docent en de praktijkbegeleider. Alle gegevens en informatie die zij ophalen bij de studenten, verwerken wij in onze bestanden. Dat begint al direct na aanmelding. We maken planningen, regelen leslocaties en docenten. En we zorgen ervoor dat de studenten alle lesmaterialen krijgen. Vervolgens houden we gedurende de hele opleiding een vinger aan de pols. Heeft de student alle lessen gevolgd? Zijn alle praktijkopdrachten succesvol afgerond? De werkgever heeft daar dus totaal geen omkijken naar.


Compleet overzicht resultaten
Door in te loggen op NCVB-web heeft de student altijd inzicht in de resultaten. In ditzelfde systeem uploaden de praktijkopleiders hun verslagen en volgen ze de vorderingen de student. En heeft de student of het bedrijf een vraag over de opleiding, examinering, praktijkopdrachten, begeleiding? Dan staan wij iedere werkdag paraat om ze verder te helpen!

Lees ook het interview met:

Egbert van Essen

Egbert van Essen
bpv-begeleider

Koen Melis

Koen Melis
docent