“Professionaliteit onderscheidt”

Melithsa Demmers

Melithsa Demmers, HR-directeur Praxis

Bij Praxis zijn de medewerkers de sleutel tot het succes. Onze markt is uitdagend: er zijn veel aanbieders van dezelfde producten. Daarom is de vakkundigheid van onze medewerkers en de manier waarop zij onze klanten helpen ontzettend belangrijk. Daarmee onderscheiden we ons van de concurrent!

 

“Onze Mbo4 Topklas is een sterk staaltje maatwerk”

 

Persoonlijke ontwikkeling

We willen graag dat het voor onze medewerkers een gewoonte wordt om bezig te zijn met hun ontwikkeling. Niet alleen omdat het goed is voor het bedrijf, maar vooral ook omdat het goed is voor de medewerker zelf. In de Praxis Academy, een online platform, kunnen onze medewerkers kiezen uit een diversiteit aan opleidingen en trainingen. Van hbo- en mbo-opleidingen tot praktijktrainingen en e-learnings. NCVB is onze partner voor de mbo-opleidingen.


Co-creatie

De totstandkoming van een opleiding is altijd een co-creatie. NCVB staat open voor onze wensen en ideeën. En als we met iets nieuws komen, denken zij daar creatief over mee. Zo merkten we een aantal jaren geleden dat sommige medewerkers de wens en de capaciteiten hebben om de mbo-opleiding sneller af te ronden. Samen met NCVB hebben we bekeken hoe we daarop in konden spelen. Dat resulteerde in de Mbo4 Topklas, een opleiding die inmiddels heeft bewezen een kweekvijver voor managementtalent te zijn. Een sterk staaltje maatwerk waar we heel trots op zijn.


Diploma-uitreiking

Van de jaarlijkse diploma-uitreiking maken we een groot feest. We zetten onze medewerkers vol in de schijnwerpers in aanwezigheid van hun gezin, onze directie én een ruime afvaardiging van NCVB. Want ook de diploma-uitreiking doen we samen!

Lees ook het interview met:

Susan Lether

Susan Lether

Willeke Waterman

Willeke Waterman

Hans Harteveld