“Meedenken en partnerschap”

Hans Harteveld, Programmamanager Learning & Development, afdeling People Development van PostNL

Meedenken en partnerschap, dát kenmerkt onze samenwerking. Bij PostNL geloven we dat eigenaarschap de motor is voor leren en presteren. We zien graag dat onze medewerkers zich blijven ontplooien. Hierbij stimuleren we dat ze zélf de regie moeten nemen. Daarom hebben al onze medewerkers toegang tot Mijn Leerplein. Daar vinden ze het PostNL Coachplatform, kennis- en inspiratieplatforms en een uitgebreid aanbod van (online) trainingen. Zo staan medewerkers zelf aan het roer van hun ontwikkeling.

 

“Wij stimuleren onze medewerkers om de regie te nemen over hun eigen ontwikkeling”

 

Een opleiding met een specifieke PostNL uitstraling

Samen met NCVB Bedrijfsopleidingen bieden we de opleiding Logistiek Supervisor (MBO-4) aan onze medewerkers. Een solide opleiding van anderhalf jaar die we steeds gezamenlijk door ontwikkelen. Met dit diploma op zak kunnen logistieke medewerkers doorgroeien naar een leidinggevende functie. Het is een praktijkrelevante opleiding, want wij vinden het essentieel dat opgedane theoretische kennis direct in de praktijk wordt toegepast. Maar wat de opleiding echt bijzonder maakt, is dat NCVB deze heeft aangepast aan onze wensen.


Een partner beweegt mee

Wij willen voor deze opleiding samenwerken met een opleidingspartner en niet met een leverancier. Want, ongeacht de complexiteit van het vraagstuk, een partner denkt flexibel met je mee in de mogelijkheden. Een partner staat náást je, niet tegenover je. NCVB is voor ons die enthousiaste partner. Ze denken actief mee met onze opleidingsplannen. Samen komen we tot de beste opleidingen voor de medewerkers van PostNL.

Lees ook het interview met:

Susan Lether

Susan Lether

Willeke Waterman

Willeke Waterman

Melithsa Demmers

Melithsa Demmers