“Strak plannen, dan is het goed te doen!”

Daphne van Uden

Daphne van Uden, senior medewerker verkoop bij Praxi

“Je kunt wel zeggen dat ik de smaak van het studeren te pakken heb! Ik werk sinds vijf jaar bij Praxis en ik grijp de kans die ze me bieden om mezelf te blijven ontwikkelen met beide handen aan. Vorig jaar deed ik bij NCVB mbo 2, dit jaar mbo 3. Hierna gun ik mezelf een jaartje rust, maar ik ben zeker van plan om ook nog mbo 4 te gaan doen. Natuurlijk is het een uitdaging: fulltime werken, een druk sociaal leven en ook nog huishoudelijke beslommeringen. Maar als je goed plant, is het volgen van een studie naast je baan prima te doen.”

 

“Ik grijp graag de kans aan om mezelf verder te ontwikkelen”

 

Praktijkgericht leren
Je gaat één keer in de paar weken naar school. En verder bepaal je zelf hoe en wanneer je aan je opdrachten werkt. Het thema waar ik op dat moment mee bezig ben voor mijn opleiding, probeer ik zoveel mogelijk terug te laten komen in mijn werkzaamheden. Dat ik direct in de praktijk kan toepassen wat ik tijdens de lessen leer, is voor mij echt een voordeel van deze manier van leren!


Praktijkbegeleiding
Met mijn praktijkbegeleider van NCVB neem ik regelmatig mijn opdrachten door. En ze bezoekt me af en toe op mijn werkplek. Samen bedenken we oplossingen voor problemen waar ik eventueel tegenaan loop. Ik kan altijd op haar terugvallen. Dat is bij NCVB echt top geregeld!