“NCVB Bedrijfsopleidingen ontwikkelt álle talenten”

Coen van Hoof

Coen van Hoof, directeur

“NCVB Bedrijfsopleidingen is dé partner in opleiden binnen het bedrijfsleven. We gaan graag met u aan tafel om uw opleidings- of talentontwikkelingsbehoefte helder te krijgen. Om vervolgens samen met u een op maat gemaakte training of beroepsopleiding op mbo-niveau te ontwikkelen. Sámen, want wij geloven dat een passend opleidingsaanbod valt of staat met goed partnerschap tussen opleider en organisatie.”

 

“Een passend opleidingsaanbod valt of staat met goed partnerschap”

 

Eenloketfunctie
Naast kwalitatief uitstekend onderwijs bieden we u nog veel meer! Zo ontzorgen wij uw organisatie met onze eenloketfunctie waarbinnen wij alles regelen voor u en de studenten aan onze opleidingen. Van het schrijven van een opleidingsplan tot de logistieke en administratieve organisatie, van intake tot aan diploma-uitreiking. En speciaal voor onze studenten ontwikkelden we de NCVB-app. Daarmee zijn ze snel en goed op de hoogte van de lesplanning, leslocaties en resultaten. Daarnaast zijn we 50 weken per jaar geopend!


Innovatiekracht

We realiseren ons dat u uw medewerker het liefst op de werkvloer ziet. En dat u wilt dat uw medewerker praktijkgericht en zo efficiënt mogelijk leert. Daarom ontwikkelen we voortdurend innovatieve oplossingen die onze opleidingen en trainingen ondersteunen. Zoals blended learning, cross-overs, virtual classroom en certificeerbare eenheden. Daardoor wordt het aantal lesmomenten op locatie teruggebracht en kan uw medewerker de studie in minder verleturen afronden.

Bent u benieuwd wat een samenwerking met NCVB úw bedrijf kan opleveren? Ik ga graag met u in gesprek!

Lees ook het interview met:

Jan-Dirk Floor

Jan-Dirk Floor
accountmanager

Karin Bertens

Karin Bertens
onderwijskundige