Koks ontvangen diploma's in Kaatsheuvel

foto De Efteling Maison van den BoerOp maandagavond 2 oktober was er een diploma-uitreiking van de opleiding kok niveau 2 in restaurant de Raveleijn in Kaatsheuvel.

Na een heerlijk bourgondisch diner van 3 gangen in een prachtige omgeving was het Jacques van Bekhoven, accountmanager van het NCVB, die alle genodigde toe gesproken heeft. Daarna was het woord aan Coen Bertens algemeen directeur van de Efteling. Vervolgens heeft Pierre Smits directeur services Maison van den Boer de 25 geslaagde deelnemers toegesproken. Vol lof over de inzet en enthousiasme waarmee een ieder de opleiding heeft gedaan. Van de 26 deelnemers die aanwezig waren is nog 1 deelnemer die een examenonderdeel moet afronden en dan heeft zij ook het diploma behaald.

Een speciaal dank woord voor alle praktijkopleiders van de Efteling/maison van Den Boer en ook alle aanwezig teamleiders voor hun inzet en betrokkenheid gedurende de gehele opleiding. 

Na al deze lovende woorden was het tijd geworden om de diploma’s persoonlijk uit te gaan reiken. Hiervoor waren docent Marcel Derkse en BPV begeleider Ron Aarts de aangewezen personen.

Een voor een werden de deelnemers naar voren geroepen.

Alle deelnemers hebben namens het NCVB een kleine attentie ontvangen en van De Efteling/maison van den Boer een mooie bos bloemen. Na afloop van de diploma-uitreiking zijn alle praktijkopleiders apart in het zonnetje gezet. Er was voor een ieder ook een mooie bos bloemen, die uitgereikt werden door de teamleiders van de Efteling.

Al met al een zeer geslaagde avond. Bij het informele gedeelte na afloop met een drankje, gaf toch een behoorlijk aantal deelnemers aan graag door te willen gaan met niveau 3.

Wellicht iets voor de toekomst om samen met de Efteling/maison van den boer op te pakken.

Naar overzicht
prevnext

NCVB partners

  • Hunkemöller Sector: Retail